Digitale inschrijving is gesloten!

De digitale inschrijving is gesloten en de organisatie gaat alle startnummers klaarmaken voor aankomende zondag. Heb je nog niet ingeschreven en wil je toch graag meedoen? Zondag kan er vanaf 10:00 uur nog worden ingeschreven op locatie. Let op, pinnen is hier helaas niet mogelijk en de inschrijving is geopend tot 15 minuten voorafgaand aan de betreffende afstand.

Starttijden

11:00 uur      Kinderloop
11:15 uur      10 km
13:00 uur        5 km

Inschrijftarief

Kinderloop        € 3,00
5 km                   € 9,00
10 km                 € 11,00

Extra informatie

De deelnemers lopen met het Race Timer Chip systeem. De chip zit geïntegreerd in het startnummer. Door middel van de chip is bruto en netto-tijdregistratie mogelijk. Dringen bij de start is dus niet nodig. De uitslagen staan direct live op internet en van elke deelnemer wordt een finishvideo gemaakt die daags na de AMC Loop is te zien.

De AMC Loop is een prestatieloop.  Er is derhalve geen prijzengeld en KNAU-wedstrijd indeling. Iedere gefinishte deelnemer ontvangt een medaille. Voor de eerst aankomende dame, heer en AMC medewerker  is er per afstand een sierprijs beschikbaar, die zo snel mogelijk na de finish op het podium zal worden uitgereikt.

Algemene voorwaarden voor deelname

 • Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats bij annuleren van het evenement door overmacht.
 • Indien u wegens omstandigheden niet meer kan deelnemen aan de AMC-Loop is het tot 1 april mogelijk om uw inschrijving te annuleren met restitutie van het inschrijfgeld. Na deze betreffende datum is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te annuleren.
  Indien u iemand uit uw omgeving kent die nog zou willen deelnemen aan de AMC-Loop, dan is het wel mogelijk dat hij/zij uw startnummer overneemt.In dat geval ontvangen wij graag de persoonsgegevens, zodat wij het startnummer om kunnen zetten..
 • Deelname aan de AMC-Loop is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
  Leeftijdsgrenzen:
  – Kinderloop alle leeftijden
  – 5 km vanaf 10 jaar
  – 10 km vanaf 12 jaar
 • De organisatie neemt uw gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken ten behoeve mailingen inzake de AMC-Loop. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan verzoeken wij u dit schriftelijk kenbaar te maken aan de organisatie van de AMC-Loop.
 • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in drukwerk of fotomateriaal voor promotionele doeleinden van de AMC-Loop zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
 • Hardlopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. De looptrajecten voeren onder meer over heuvels, trottoirs en (smalle) bruggen die na regenval glad kunnen zijn.
 • Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
 • De AMC-Loop is een hardloopevenement en  wandelevenement. In verband met de veiligheid van de overige deelnemers en breedte van het parcours zijn ROLSTOELEN en KINDERWAGENS NIET toegestaan op de hardloopparcoursen.

AMC Loop en AVG

Vanaf 25 mei 2018 veranderen de regels die over het gebruik van uw (persoons)gegevens gaan. Deze regels hebben te maken met uw privacy en staan bekend als AVG: Algemene Verordening Gegevensbescherming.

De AMC Loop beschikt over persoonlijke gegevens voor intern gebruik ter inschrijving, ter verificatie en ten behoeve van calamiteiten. Deze gegevens worden NOOIT aan derden ter beschikking stellen en/of verkocht. Wel worden ze gebruikt om onze dienstverlening uit te kunnen voeren: uw correcte inschrijving en verwerking van uw deelname aan een publiekelijk evenement wat veelal op de openbare weg plaatsvindt. Daarnaast kunnen wij u attenderen op een volgende editie van de AMC Loop.

Uw gegevens zijn veilig. De opslag geschiedt op een beveiligde cloud-omgeving en is alleen lokaal toegankelijk voor onze medewerkers. Dat geldt ook voor relevant e-mailverkeer welke via een beveiligd account wordt verzorgd. Deze toevoeging aan de de algemene voorwaarden (waarin ook privacy elementen worden benoemd) naar aanleiding van de AVG delen wij graag met u. Vanzelfsprekend gingen en gaan wij al discreet met uw privacy om. Heeft u vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op via: amcloop@sportconnection.nl