Inschrijven

De voor-inschrijving voor de 34e editie van de AMC Loop is gesloten… Wil je toch meedoen? Geen probleem! Op 21 mei kun je je via de na-inschrijving (nabij start/finish) ook nog aanmelden.

Startnummers kunnen op de dag van de loop worden opgehaald op het evenemententerrein op de Meibergdreef ter hoogte van de HvA, locatie Nicolaes Tulphuis.

Inschrijfgeld individueel 

Kinderloop        €    2,00
5 km                   €  10,00
10 km                 €  10,00

Inschrijfgeld bedrijvenloop

5 km                  € 250,00
10 km                € 300,00
(bedragen zijn exclusief 6% btw)

Extra informatie

De deelnemers lopen met het Race Timer Chip systeem. De chip zit geïntegreerd in het startnummer. Door middel van de chip is bruto en netto-tijdregistratie mogelijk. Dringen bij de start is dus niet nodig. De uitslagen staan direct live op internet en van elke deelnemer wordt een finishvideo gemaakt die daags na de AMC Loop is te zien.

De AMC Loop is een prestatieloop.  Er is derhalve geen prijzengeld en KNAU-wedstrijd indeling. Iedere gefinishte deelnemer ontvangt een medaille. Voor de eerst aankomende dame, heer en AMC medewerker  is er per afstand een sierprijs beschikbaar, die zo snel mogelijk na de finish op het podium zal worden uitgereikt.

Algemene voorwaarden voor deelname

 • Er vindt geen restitutie van het inschrijfgeld plaats bij annuleren van het evenement door overmacht.
 • Indien u wegens omstandigheden niet meer kan deelnemen aan de AMC-Loop is het tot 1 april mogelijk om uw inschrijving te annuleren met restitutie van het inschrijfgeld. Na deze betreffende datum is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te annuleren.
  Indien u iemand uit uw omgeving kent die nog zou willen deelnemen aan de AMC-Loop, dan is het wel mogelijk dat hij/zij uw startnummer overneemt.In dat geval ontvangen wij graag de persoonsgegevens, zodat wij het startnummer om kunnen zetten..
 • Deelname aan de AMC-Loop is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook.
  Leeftijdsgrenzen:
  – Kinderloop alle leeftijden
  – 5 km vanaf 10 jaar
  – 10 km vanaf 12 jaar
 • De organisatie neemt uw gegevens op in een bestand en kan deze gebruiken ten behoeve mailingen inzake de AMC-Loop. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan verzoeken wij u dit schriftelijk kenbaar te maken aan de organisatie van de AMC-Loop.
 • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in drukwerk of fotomateriaal voor promotionele doeleinden van de AMC-Loop zonder hiervoor een vergoeding te claimen.
 • Hardlopen is een zware sport. Voor verantwoord deelnemen aan ons evenement is een goede (loop)conditie en een goede loopuitrusting vereist. De looptrajecten voeren onder meer over heuvels, trottoirs en (smalle) bruggen die na regenval glad kunnen zijn.
 • Aanwijzingen van de politie, verkeersregelaars of andere als zodanig herkenbare mensen van de organisatie dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
 • De AMC-Loop is een hardloopevenement en  wandelevenement. In verband met de veiligheid van de overige deelnemers en breedte van het parcours zijn ROLSTOELEN en KINDERWAGENS NIET toegestaan op de hardloopparcoursen.